Asya Pasifik'te
Hafızlar Yetiştirdik

Hafızlık eğitimi gören Asyalı taleberimize 12 ay boyunca sponsorluk yaparak Kur’an-ı Kerim’i öğrenmelerine ve korumalara vesile olduk.

hafiz

Kurbanlar
Kurbiyyete Vesile Oldu

Kurbanlar Hz. Allah’a yakınlaşmanın en samimi ifadesidir. İla Derneği olarak Hz. Allah’a adanan kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

Kurban 2 1

Bir Yudum Suyla
Hayat Olduk

Kuraklıkla mücadele edilen ve temiz suya ulaşım olmayan yerlerde su kuyuları açarak hayat veren bir damla olduk.

Su kuyusu 3 1 1

Tebessüme
Vesile Olduk

Kumanyalar ile yetimin yüzündeki tebessüme, sofralarındaki gıdaya, dünyanın bir tarafında yalnız olmadıklarını hissetmelerine vesile olduk.

kumanya 3 1 1

SORUMLU OLDUĞUMUZ BİR DÜNYA

Küçük Dokunuşlar
Büyük Değişimler

Dünyanın sorumluluk alarak değişebileceğine inanan İLA Derneği, küçük dokunuşların, büyük değişimlerin önünü açtığının bilinci içerisinde Türkiye ve yurt dışında, olağan ve olağanüstü hallerde eğitim, barınma, gıda ve sağlık gibi her türlü insani ihtiyaçları karşılamak, toplumların kültür ve sosyal gelişimine yardımcı olmak, kültürlerarası kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmeyi amaçlayan bir sivil toplum kuruluşudur.

Görevimiz

İhtiyaç sahibi bölgelerde el ele çalışarak fakirliği, açlığı, susuzluğu önlemek, etkilerinden kurtulmak ve sürdürülebilir kaynakları inşa etmek için çalışıyoruz.

Misyonumuz

Misyonumuz, ihtiyaç sahiplerini belirleyerek gerekli kaynaklar sağlandıktan sonra en kısa zamanda yardıma koşmak ve tehlikelere karşı önlem almaktır.

Vizyonumuz

Dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine umut veren dilekleri yerine getirip, güzel ve umut vaad eden bir geleceğe sahip olmalarını sağlamaktır.

Hedefimiz

Kuruluşumuzdaki hedefimiz, insanların en önemli değerleri olan sağlık, beslenme ve eğitim hizmetlerine erişimde onlara yardımcı ve destek olmaktır.

sivil toplum kuruluşu
Motto Orange Blue 1

Derneğimizin amaç edindiği tüm yardım ve projeler dünya üzerinde dil, din, ırk, mezhep, siyasi veya felsefi görüş, sınıf, cinsiyet, bölge, ülke ve benzeri hiçbir ayrım yapmaksızın herkesi kapsar.

Sivil Toplum Kuruluşu