Eğitimli Nesiller, Sağlam Gelecekler

EĞİTİMLİ NESİLLER, SAĞLAM GELECEKLER

İLA Derneği, “Eğitim Nesiller, Sağlık Gelecekler” projesiyle Afrika’nın en büyük sorunu olan eğitim ihtiyacına karşı insan odaklı kalıcı çözümler geliştirmeye çalışmaktadır. Siz hayırseverlerin destekleriyle inşa edilen ve örnek teşkil eden eğitim müesseselerimizde okul, barınma ve gıda ihtiyaçları karşılanan başta yetim ve öksüzler olmak üzere ihtiyaç sahibi çocuklar kalmaktadır.

Sizler de vereceğiniz eğitim desteğiyle iyi yetişmiş, çevresine örnek olacak güzel ahlaklı bir çocuğun kaliteli bir eğitim alarak geleceğe güvenle bakmasını sağlayabilirsiniz. Bir aylık eğitim desteği bedeli ile ilgili derneğimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Nasıl Destek Olabilirsiniz?

İnternet sitemizden Online bağış yoluyla talebelerimize destek olabilirsiniz.

Derneğimizin hesap numaralarına havale ve EFT yoluyla bağışınızı yapabilirsiniz.

Derneğimize gelip makbuz karşılığıyla bağışlarınızı teslim edebilirsiniz.