Çorba Kardeşliği

ÇORBA KARDEŞLİĞİ

Bir çorbanın etrafında birleştiğimiz kardeşlik duygusundan daha değerli ne olabilir?

Hepimiz bir zamanlar çorba kardeşiydik. Hz. Âdem’den gelen kardeşlik bağımız bizleri binlerce yıldır aynı çorba etrafında topladı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirdi.

Şimdi dünya üzerinde yaklaşık 800 milyon aç kardeşimiz bulunuyor. Derneğimiz “Çorba Kardeşliği” projesi kapsamında Afrikalı ve Surinamlı kardeşlerimize sizlerin destekleriyle gıda yardımında bulunmaktadır. Sizler de kardeşinize bir çorba ikram ederek gıda ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olabilirsiniz.

Çorba Kardeşliği Bedeli

Çorba kardeşliğinin belirlenmiş net bir miktarı bulunmamaktadır. Minimum çorba kardeşliği bedeli 20 TL’dir.  Sizlerin belirlediği bağış miktarına göre de ihtiyaç sahiplerine destek olabilirsiniz.

Yardımların Dağıtım Süreci

Siz hayırseverlerin yapmış oldukları yardımlar Afrika ve Surinam’daki ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı olarak ulaştırılmaktadır.

Çorba Kardeşliği Ödemeleri nasıl yapılabilir?

• İnternet sitemizden Online bağış yoluyla Afrika’ya kurbanlarınızı gönderebilirsiniz.
  • Derneğimizin hesap numaralarına havale ve EFT yoluyla kurban bedelini yatırıp derneğimizi arayıp kayıt oluşturarak kurbanlarınızı gönderebilirsiniz.
  • Dernek binamıza gelip kurbanlarınızı makbuz karşılığı teslim edebilirsiniz.